Skip to main content
Nieuws

Nieuwe koers Willem Gaymans

By 28 februari 2023No Comments
Nieuws

Nieuwe koers Willem Gaymans

Nieuws

Nieuwe koers Willem Gaymans

“Na bijna 16 jaar met heel mijn ziel en zaligheid te hebben gewerkt aan het opbouwen van KondorWessels Vastgoed, heb ik besloten om nieuwe ideeën en wensen te gaan ontplooien. Daarnaast kan ik nu meer tijd investeren in de ondernemingen waarin ik reeds participeer.“

“Met trots laat ik een bloeiend bedrijf achter met een mooie toekomst en een jong, enthousiast, energiek, creatief en talentvol team. KondorWessels Vastgoed staat voor durf en creativiteit met maatschappelijke relevantie, zoals het opwaarderen van verwaarloosde gebieden, het redden van relevante gebouwen en het ontwikkelen van betaalbare huur- en koopwoningen. Na het winnen van drie mooie tenders in de afgelopen maanden lijkt ook de continuïteit gewaarborgd. Ik dank mijn dierbare collega’s voor de geweldige samenwerking en wens hen heel veel succes en geluk bij het verder verstevigen en uitbouwen van de onderneming. Ook dank ik VolkerWessels voor het lange vertrouwen en de kansen die ik dankzij hen heb kunnen benutten. Tot slot dank ik alle relaties met wie ik veelal intensief heb samengewerkt aan heel veel schitterende projecten. Tijdens mijn directeurschap bij KondorWessels Vastgoed zijn er veel hoogtepunten geweest, waarbij Kleiburg en De Pier misschien wel het meeste geluk hebben gebracht.

Met veel energie begin ik vanaf 1 maart 2023 aan het uitbouwen van mijn ideeën en wensen die ik al enige tijd koester. Graag ben ik bereikbaar voor initiatieven en andere onderwerpen.”

Vragen? Neem Contact met ons op